Poradna - vložení reakce

Re: Hudoplastika

MUDr. David Štěpán, STEPAN-PLASTIKA.cz (20.8.2021 15:07)

tento zákrok provádím jen ve výjimečných případech, kdy je předkožka klitorisu opravdu nadbytečná. takových případů je velmi málo. Zmenšení normální předkožky bych rozhodně nedoporučoval pro nadměrně zvýšenou zranitelnost a dráždivost klitorisu.

Vložte reakci