Poradna - vložení reakce

Re: Liposunkce

MUDr. David Štěpán, STEPAN-PLASTIKA.cz (6.6.2021 10:45)

Při pupeční kýle nelze odsávat tuk z okolí pupku asi do vzdálenosti 5 cm. Záleží na velikosti kýly. Je otázka, zda je to u vás potřeba. Provedení liposukce až po odstranění kýly je určitě bezpečnější. Zákroky by bylo možné prové provést i současně. Problém by mohl být, že kýly operují všeobecní chirurgové a liposukce dělají plastičtí chirurgové. Při současném provedení liposukce a operace kýly by jste asi nemohla využít možnosti provedení plastiky kýly na účet ZP. Platila by jste plně obě operace a to by nebylo levné. Pobočku v Praze nemám. S pozdravem Dr. ŠTĚPÁN

Vložte reakci