Poradna - vložení reakce

Re: Reaugmentace

MUDr. David Štěpán, STEPAN-PLASTIKA.cz (15.1.2020 22:38)

Výměna prsních implantátů pouze v lokální anestezii a bez předoperačního vyšetření sice možná je, ale je rozhodně riskantní a nedoporučoval bych ji. tato metoda není v žádném případě šetrnější, než provedení zákroku v celkové anestezii.

Vložte reakci