Poradna - vložení reakce

Re: Pospíšil

MUDr. David Štěpán, STEPAN-PLASTIKA.cz (4.12.2019 23:19)

Lituji, ale z údajů obsažených ve zprávě nelze spolehlivě určit diagnózu. Jestli se jedná o tuhý prstenec ve tkáni předkožky, potom je pravděpodobně, že by částečná obřízka pomohla jen na čas. Nepružná linie by se vytvořila ve zbytku předkožky. Objednejte se na konzultaci.

Vložte reakci