Poradna - vložení reakce

Re: Velké znamínko

MUDr. David Štěpán, STEPAN-PLASTIKA.cz (27.8.2018 13:54)

Pravděpodobně ano, ale je nutné to nejdříve individuálně posoudit plastickým chirurgem. Objednejte se k nám nejdříve na vyšetření k plastickému chirurgovi ( ne na dermatoskopické vyšetření) a na základě výsledku potom teprve na zákrok.

Vložte reakci