Poradna - vložení reakce

Re: Liposukce břicha

MUDr. David Štěpán, STEPAN-PLASTIKA.cz (9.4.2017 18:19)

Na dotaz nelze spolehlivě odpovědět. Nedá se říci, že liposukce by byla pro vás nevhodná, ale rozhodně doporučuji začít úvahy o zákroku objednáním na konzultaci. Jen tak lze zvážit všechny další aspekty.
MUDr. Štěpán

Vložte reakci