Plastické operace

Poradna plastické a estetické chirurgie

« Zpět na přehled témat

Zvětšeni pomocí implantatu

(06.09.2015, 18:21, IP: 213.211.xxx.xxx)

Dobrý den chci se zeptat,jestli je dobře jít na zvětšeni prsou pomocí implantáty, když nemám deti a plánují je přibližne za 2-3 roky? Bojim se ,ze by prsa změnila svůj tvar,nebo že by to nevypadalo ,tak hezky jak před kojením. Děkuji za odpověď.

Odpovědět
  • Zvětšeni pomocí implantatu

    MUDr. David Štěpán (07.09.2015, 22:41, IP: 194.228.xxx.xxx)

    Implantáty nijak neovlivní vaši schopnost kojit. Máte pravdu v tom, že těhotenství může (také nemusí) ovlivnit tvar prsů. Například povolením kůže prsů. To lze napravit modelací prsů. V případě, že budete mít již před těhotenstvím implantáty, může to ztížit problém operačního zlepšení tvaru prsů uvolněných / pokleslých během těhotenství. K poklesu však vůbec nemusí dojít.

    Odpovědět

Rychlý kontakt

Telefon: +420 549 240 048
GSM: +420 734 253 557
E-mail: info(zavinac)stepan-plastika.cz
Napište nám z online formuláře

Podrobné kontakty, mapa
 

Plastická-chirurgie.info